Marcel Granollers ha caigut eliminat a Wimbledon davant de Richard Gasquet (EFE)
Tennis

Albert Ramos passa a la tercera ronda i Marcel Granollers cau davant Gasquet a Wimbledon

Marcel Granollers ha perdut contra Richard Gasquet, mentre que Albert Ramos ha eliminat Viktor Troicki

Eduard GarciaActualitzat

Albert Ramos ha guanyat Viktor Troicki. El català ha començat perdent el primer set per 3-6, però ha aconseguit capgirar el marcador guanyant els dos següents per 6-3. El quart ha estat per al serbi, 2-6, que ha forçat el cinquè i definitiu, en què el català s'ha acabat imposant per 6-3. Amb aquesta victòria, Ramos passa a la tercera ronda de Wimbledon i jugarà contra Richard Gasquet, que justament ha estat el botxí de l'altre tenista català present al torneig, Marcel Granollers. El barceloní ha guanyat el primer set per 6-4 i ha jugat un disputat segon set que ha acabat enduent-se el francès per 5-7. El tercer set ha acabat amb un 3-6 favorable a Gasquet, que ha aconseguit fer cometre alguns errors al seu rival. El quart i últim set l'ha guanyat el francès per 1-6.

Granollers ja s'havia enfrontat amb Gasquet en dues ocasions, el francès es va endur la victòria el 2013 en la primera ronda de Wimbledon i el 2011 en la segona ronda del Roland Garros.