Imatge difosa per la casa reial de Mònaco per anunciar el compromís del príncep Albert (Foto: Reuters)
Imatge difosa per la casa reial de Mònaco per anunciar el compromís del príncep Albert (Foto: Reuters)
París

Albert de Mònaco anuncia que es casa amb la sud-africana Charlene Wittstock

El príncep Albert II de Mònaco es casarà amb l'exnedadora sud-africana Charlene Wittstock. Així ho ha anunciat la casa reial del principat monegasc, que no ha concretat ni el dia ni el lloc en què se celebrarà l'enllaç. Albert de Mònaco, de 52 anys, deixarà de ser el "solter d'or" de les monarquies europees i contraurà matrimoni amb la que és la seva companya des de fa almenys quatre anys: Wittstock, de 32 anys. La parella va aparèixer junta per primera vegada en públic durant la cerimònia dels Jocs Olímpics d'Hivern de Torí, el 2006.

Actualitzat
Amb tot, sembla que l'exnedadora i el príncep ja es coneixien des de l'any 2000, quan ella va participar en un campionat de natació al principat i on va guanyar la medalla d'or en la prova de 200 metres esquena. La parella s'ha deixat fotografiar junta cada cop més sovint i últimament Charlene Wittstock ha acompanyat el príncep en actes públics i oficials, tant a Mònaco com a fora del país.

Albert II, el fill gran del príncep Rainier i de Gràcia de Mònaco, va succeir el seu pare quan va morir, l'any 2005. El compromís pot apaivagar la preocupació del principat sobre el seu futur i els possibles hereus.

L'anunci del seu casament arriba després que aquest cap de setmana van contraure matrimoni la princesa hereva de Suècia, Victòria, i el príncep Daniel.

Abans d'iniciar la relació amb Charlene, Albert II ha estat relacionat amb nombroses dones, entre les quals actrius com Brooke Shields o models com Claudia Schiffer. A més, ha reconegut dos fills, Alexandre Eirc Stéphane, de 6 anys i Jazmin Grace Rolo, de 18, fruit de relacions esporàdiques. No obstant això, cap d'ells té drets successoris en haver nascut fora d'un matrimoni catòlic, tal com exigeix la llei del principat.


Anar al contingut