Barcelona

Albert Batlle vol que Adif es disculpi per desviar la responsabilitat als Mossos

El responsable dels Mossos assegura que el manteniment i la seguretat a l'antiga estació és responsabilitat d'Adif

RedaccióActualitzat

El director general dels Mossos d'Esquadra, Albert Batlle, s'ha mostrat sorprès i dolgut per les declaracions del president d'Adif en què responsabilitzava els mossos de la seguretat a les instal·lacions.

Batlle ha demanat Gonzalo Ferre, president d'Adif, que es disculpi per haver desviat responsabilitats cap als mossos en el cas de l'incendi a l'estació abandonada que ha causat la gran fumera que ha paralitzat el servei de rodalies i algunes línies de metro:

"Aquestes han sigut unes declaracions que ens han sorprès i ens han dolgut. I esperem que Adif demani disculpes, en primer lloc als ciutadans pel continu d'incidents que es produeixen a les seves instal·lacions, i després disculpes al cos de mossos d'Esquadra i, per extensió, tots els cossos de seguretat que aquest matí han fet una feina fantàstica".

 


 

Segons Albert Batlle, Adif ha tornat a buscar excuses per evitar assumir responsabilitats. El responsable dels mossos assegura que la seguretat al lloc on hi hagut l'incendi, l'antiga estació, és responsabilitat d'ADIF:

"Ha acusat els mossos d'esquadra d'inacció respecte a una instal·lació que està fora de servei, està bruta, està deixada i és responsabilitat de l'operador fer-ne el manteniment"

Albert Batlle ha confirmat que existeixen dues denúncies presentades per Adif. Però diu que no tenen cap relació amb els fets d'avui: la primera és del mes de desembre del 2014 i era perquè s'havia forçat una porta; la segona és per llençar pedres a un tren a la zona propera on s'ha iniciat el foc i data del mes d'agost passat.  

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut