Futbol

Al Reial Madrid tot li va de cara abans de rebre aquest dimarts el Liverpool

El Reial Madrid rebrà el Liverpool aquest dimarts (20.45, TV3) amb la intenció de certificar matemàticament el seu pas als vuitens de final de la Lliga de Campions

Actualitzat

El Reial Madrid rebrà el Liverpool aquest dimarts (20.45, TV3) amb la intenció de certificar matemàticament el seu pas als vuitens de final de la Lliga de Campions.

Tot li va de cara a l'equip blanc, que està en un moment dolcíssim: líder a la Lliga espanyola i convincent a Europa, l'equip blanc s'ha entrenat aquest dilluns, però no ho ha fet al complet: Asier Illarramendi i Sami Khedira no han participat en l'entrenament i podrien perdre's el partit de Lliga de Campions. També està descartat Dani Carvajal, que es va lesionar a Granada i estarà una setmana de baixa. En canvi, Gareth Bale sí que ha s'ha entrenat amb la resta de companys i tot fa pensar que podria rebre l'alta mèdica.

Ancelotti: "Si estan contents amb mi, continuo"

El Reial Madrid es planteja renovar el contracte del tècnic, Carlo Ancelotti, que s'acaba el juny del 2016. El tècnic italià no hi veu cap pega, més aviat al contrari: "Si el club està content amb mi i vol que continuï, continuaré, però tenim temps per parlar d'això", ha dit en roda de premsa.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut