Damasc

Al-Assad assegura que la UE posarà fi a l'allau de refugiats si deixa de donar suport a "terroristes"

En una entrevista difosa en mitjans de comunicació russos, el president sirià fa una crida als ciutadans del país "a unir-se en la lluita contra el terrorisme"

Actualitzat

El president sirià, Bashar al-Assad, ha afirmat que, si la Unió Europea vol frenar l'allau de refugiats, ha de deixar de donar suport "als terroristes" al país, en una entrevista difosa en mitjans de comunicació russos.

"La qüestió no és si Europa rep o deixa de rebre els refugiats, sinó en la necessitat d'acabar amb l'origen del problema. Si als europeus els preocupa el destí dels refugiats, que deixin de donar suport als terroristes."

Al-Assad ha fet una crida a tots els ciutadans del país "a unir-se en la lluita contra el terrorisme, perquè és el camí per aconseguir els objectius polítics que es proposen els sirians, a través del diàleg i un procés polític".

Avui, dimarts, al matí, el president rus, Vladímir Putin, ha dit que Moscou continuarà donant suport tecnicomilitar al règim sirià en la lluita contra grups terroristes com Estat Islàmic. Des de Washington, el cap de la diplomàcia nord-americana, John Kerry, ha advertit a Moscou que el seu suport al règim sirià de Bashar al-Assad pot estendre encara més el conflicte.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut