Ajornen sense data el festival de reggaeton que s'havia de fer dissabte a Badalona

La setmana que ve, segons diu l'organització, anunciaran la nova data i on es farà el festival

Actualitzat

El festival Reggaeton Barcelona Summer Edition, que s'havia de celebrar aquest dissabte a Badalona, s'ha ajornat sense nova data per "motius aliens a l'organització". L'organització ha explicat en un comunicat que han publicat a les xarxes socials que, menys de 24 hores abans que comencin els concerts, encara no tenen una ubicació autoritzada.

"Finalment no ha estat possible celebrar el festival el dia 6 de juliol en les condicions de seguretat i ordre públic, com estava previst."

Inicialment, l'espai escollit era l'Skate Agora, però l'empresa que el gestiona no ha rebut a temps els permisos necessaris. Altres indrets que es consideraven, com la platja o el turó d'en Caritg, no han obtingut el vistiplau de l'Ajuntament.

La setmana que ve, segons diu l'organització en el mateix comunicat, anunciaran la nova data i on es farà el festival, al qual es podrà accedir amb les mateixes condicions.

 

El festival, amb un cartell encapçalat per Nicky Jam i Lunay, havia de començar aquest dissabte a les 12 del migdia i s'havia d'allargar fins a la mitjanit. Es preveia que hi assistissin unes 10.000 persones, però en els últims dies ja s'alertava del perill que corrien.


La pàgina web de l'organització del Festival Reggaeton Barcelona Summer Edition


Els organitzadors del festival han acusat l'Ajuntament de "prevaricació". Asseguren que, en el cas de l'Skate Àgora, van firmar un contracte amb l'empresa concessionària, ja que és un espai municipal arrendat, on aquesta diu que té llicència.

Asseguren que en aquest lloc s'hi han celebrat altres esdeveniments durant les festes del municipi, i que "per algun motiu estrany i desconegut" el Reggaeton Barcelona Summer Edition "és l'únic esdeveniment que han paralitzat". I l'Ajuntament assegura que l'espai no té les condicions de seguretat adequades.

Per la seva banda, l'empresa que gestiona l'Skate Àgora de Badalona ha confirmat a l'Agència EFE que no tenen llicència per a l'esdeveniment, però que han fet "tots els tràmits" necessaris per disposar-ne.

 

En el cartell, la ubicació encara és la platja de Badalona

 

El festival estava encapçalat per l'estrella nord-americana Nicky Jam, un dels màxims exponents del gènere a escala internacional. Jam, de fet, havia triat Badalona com a tret de sortida de la seva nova gira.

El festival també comptava amb un dels noms amb més èxit entre el públic adolescent del moment, com Lunay, així com altres noms destacats, com Nacho, Darell, Chris Jeday, Sech i Kidd Keo. En total, aquests artistes sumen més de 200 milions de visualitzacions als respectius canals de YouTube.

ARXIVAT A:
Música
Anar al contingut