El Mossos han intentat desallotjar els concentrats, però no ho han aconseguit (@ObservatoriClot)
El Mossos han intentat desallotjar els concentrats, però no ho han aconseguit (@ObservatoriClot)
Barcelona

Ajornat el desnonament d'un home de 92 anys que no havia pagat un mes de lloguer

El metge forense al·lega que està delicat de salut

Actualitzat

Activistes i veïns del barri del Clot de Barcelona han impedit aquest dilluns el desnonament d'un home de 92 anys del seu habitatge, asseient-se davant de la porta i fent resistència pacífica.

Segons l'Observatori d'Habitatge i Turisme del Clot - Camp de l'Arpa, la propietària ha argumentat que l'home s'havia endarrerit un mes en el pagament del lloguer, i per això el volia fer fora.

També ha denunciat que es volia executar el desnonament sense cap representant dels Serveis Socials i que l'afectat no tenia cap alternativa on anar  viure.

L'Observatori ha explicat a Twitter que el metge forense ha dit que el desnonament no es podia dur a terme pel delicat estat de salut del llogater.

 

 


Fonts dels Mossos d'Esquadra han informat que el desnonament s'ha suspès al no ser possible treure una per una les persones que eren davant de la porta de la casa de l'ancià.

Els Serveis Socials de l'Ajuntament de Barcelona han intentat intervenir-hi, però la propietària de l'habitatge, que és una persona particular, s'hi ha negat i vol recuperar la casa, han indicat fonts del consistori, que busquen una solució a aquesta greu situació per a l'home.


L'Observatori de l'Habitatge i el Turisme del Clot - Camp de l'Arpa ha indicat, per la seva banda, que l'execució judicial del desnonament s'ha posposat fins al dia 11 de febrer a causa de l'estat de salut de l'inquilí, amb grau dos de dependència.

ARXIVAT A:
Habitatge
Anar al contingut