Queralt Lahoz (ACN/Yanis)

Així es prepara Queralt Lahoz per al concert final de la gira "Pureza"

Premi a la millor artista emergent europea, la cantant de Santa Coloma de Gramenet reivindica la llibertat per barrejar estils i l'honestedat de les seves cançons

RedaccióActualitzat

El dissabte 25 de febrer, Queralt Lahoz celebra el final de gira del primer disc llarg titulat "Pureza", amb un concert a la sala Paral·lel 62 de Barcelona.  

Un equip de TV3 ha estat amb ella durant els assajos a la mateixa sala del Paral·lel barceloní i ha pogut conèixer millor aquesta cantant nascuda a Santa Coloma de Gramenet i, només amb un sol àlbum, projectada internacionalment.

El de dissabte serà un concert únic i especial que farà després de rebre un premi als Music Moves Europe.

Acompanyada per la seva banda, l'actuació comptarà amb els efectes visuals que firma Diego Califato (Califato 3/4) i amb convidats com Baiuca, La Plazuela, Lia Kali, La Sra. Tomasa, Las Ninyas del Corro i els músics de salsa que ja la van acompanyar en el single "Vendavales".

Queralt Lahoz ha seduït públic i crítica amb una proposta que barreja el flamenc amb música urbana i, com també s'explica al reportatge, mira al futur sense renunciar a les herències musicals i familiars.

ARXIVAT A:
Música
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut