Façana l'ajuntament d'Aitona
Façana l'ajuntament d'Aitona

Aitona recomana als veïns mesures més dures per Cap d'Any: una bombolla fins a les 22

El consistori creu que les mesures de la Generalitat són insuficients

RedaccióActualitzat

Mentre el govern manté les restriccions previstes per al Cap d'Any, un municipi del Segrià, Aitona, ha decidit endurir-les.

L'ajuntament ha demanat als veïns que limitin les trobades a una única bombolla, amb un màxim de 6 persones, en lloc de 10, i que restringeixin la mobilitat nocturna a partir de les 10 de la nit i no de la 1 de la matinada com permet el Procicat.

L'alcaldessa, Rosa Pujol ha explicat que el consistori ha decidit endurir les recomanacions de la Generalitat "conscients que poden resultar insuficients en el context epidemiològic actual per a evitar nous casos positius de Covid-19 i per a reduir la pressió assistencial tan alta que hi ha en aquests moments als centres hospitalaris d'arreu del país".

Pujol s'ha adreçat especialment als més joves per demanar-los que s'extremin les precaucions i compleixin totes les mesures de seguretat i restriccions vigents. "Fins al moment, Aitona ha estat un exemple de com fer bé les coses", ha afirmat. I ha afegit que "ara no podem posar en risc tots els avenços que hem assolit gràcies als vostres sacrificis i treball".

Segons les estadístiques de Salut, el risc de rebrot a Aitona és molt baix i no té registrats casos de Covid.

En canvi, segons explica l'ajuntament al seu web, els últims dies "s'han detectat a Aitona els primers casos positius de Covid-19 després de les festes de Nadal". Aquest municipi té una població de 2.500 habitants.

ARXIVAT A:
Coronavirus Covid-19
Anar al contingut