Aïllats cinc lloros d'un zoològic del Regne Unit per insultar constantment els visitants
Un exemplar de lloro gris africà (Flickr)

Aïllen cinc lloros d'un zoològic del Regne Unit per insultar constantment els visitants

No han rebut ni una sola queixa dels visitants, però els responsables del parc asseguren que és la millor opció

Cinc lloros grisos africans que viuen al zoològic Lincolnshire Wildlife Park, a l'est d'Anglaterra, han estat aïllats i dividits en diverses zones del parc perquè insultaven constantment la gent.

Billy, Elsie, Eric, Jade i Tyson van ser adoptats pels responsables del parc el 15 d'agost i els van col·locar junts en una gàbia perquè s'adaptessin al seu nou entorn abans de reunir-se amb la resta de la colònia, composta per més de 200 lloros.

Tot i que van es van adaptar a les nocions bàsiques i fonamentals per conviure al parc al costat de la resta d'animals, també van aprendre a insultar. Es van ensenyar improperis els uns als altres i a retroalimentar-se, segons expliquen diversos mitjans locals.

 

 

El director del parc, Steve Nichols, ha reconegut, en declaracions a The Sun, que és habitual que algun lloro aprengui alguna paraulota, però afegeix que mai li havia passat res semblant.

Els responsables del parc pensaven que el seu comportament canviaria quan compartissin espai amb la resta de lloros, però no va ser així; als 20 minuts de presentar els lloros en societat van començar a insultar els turistes que visitaven el parc.

Nichols explica que els visitants no s'han queixat pels insults dels lloros, sinó que més aviat els han fet somriure en un any molt difícil.

Però, tot i això, asseguren que han pres la decisió de separar-los perquè els visitants més joves no hagin de sentir les paraulotes.

ARXIVAT A:
Medi ambient
Anar al contingut