Aiguafreda

Aiguafreda recorda la família que va morir en un accident de trànsit a la C-17

Centenars de persones s'han concentrat aquest diumenge a la tarda al parc de la carretera de Ribes en record dels quatre veïns del municipi, un matrimoni amb els seus dos fills, que van morir aquest dissabte en un accident de trànsit a la C-17. El municipi organitza un acte de comiat per aquest dilluns al camp de futbol.

RedaccióActualitzat

Centenars de persones s'han concentrat aquest diumenge a la tarda al parc de la carretera de Ribes, a Aiguafreda, en record dels quatre veïns del municipi, un matrimoni amb els seus dos fills, que van morir aquest dissabte en un accident de trànsit a la C-17.

Veïns i companys d'escola han encès espelmes al costat d'algunes fotografies i rams de flors, en un acte molt emotiu organitzat per l'AMPA de l'escola on anaven els menors. El consistori i la Unió Esportiva Aiguafreda preparen per aquest dilluns un acte de comiat al camp de futbol.

La família es dirigia a Campdevànol, on un dels nens havia de jugar un partit, quan el vehicle va xocar contra un mur de contenció de la C-17 i va caure al riu Ter, entre les Llosses i Montesquiu

L'ajuntament assegura que ja treballen per repatriar els cossos de les quatre víctimes cap al Marroc. El matrimoni feia més de 14 anys que vivia a Catalunya. Aiguafreda va declarar dissabte tres dies dol en record seu.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut