Benedito vol un Barça obert a Catalunya i a la societat
Benedito vol un Barça obert a Catalunya i a la societat
Barça

Agustí Benedito vol que el Barça sigui "més que un club" en l'àrea social

Agustí Benedito vol un Barça obert, farcit d'activitats socials que facin de l'entitat una referència en la catalanitat, en l'esport i sobretot en la cooperació

Actualitzat

Agustí Benedito segueix presentant les diferents àrees del seu programa electoral, aquest cop ha estat el torn per al model de gestió i compromís social.

"Més que un club", el lema que tants anys ha acompanyat el FC Barcelona, també ha d'aplicar-se a la gestió de l'entitat, segons Benedito, que vol que el Barça sigui bandera d'una cultura, d'una identitat i d'un país en definitiva; Catalunya i Barça han de ser dos valors que avancin de la mà.

Aquests valors en abstracte tenen una traducció amb fets que el precandidat Benedito detalla. Pprimer de tot, vol fer una auditoria al club com a clara mostra de transparència, en segon lloc, vol incentivar la comunicació externa del dia a dia de la gestió del Barça i així mostrar al soci com va complint amb el programa electoral.

Com a empresa, de cara als seus treballadors, vol que el Barça sigui una referència en conciliació familiar-laboral, igualtat de gènere i integració de professionals amb discapacitat.

Per altra banda, el FC Barcelona té molt de recorregut per fer en el camp de l'acció social i per això reclama més implicació de tots els membres, des dels jugadors del primer equip de futbol a directius, passant per tothom qui tingui vincles amb el club. De fet, aquesta implicació també la vol obrir a exjugadors del Barça, que podrien assumir la figura d'"ambaixadors".

Per últim, Benedito es desmarca obertament del patrocini de Qatar i deixa molt clar que, si és escollit president, rescindir el contracte serà de les primeres coses que ocuparan la seva agenda.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut