Madrid

Aguirre no lluitarà per la presidència del PP en el Congrés Nacional del partit al juny

Al Partit Popular de moment no hi ha canvis. El president del PP, Mariano Rajoy, vol seguir com a president del partit i ha anunciat que es presentarà a la reelecció. Ho farà en el Congrés Nacional del partit, al juny, en què participarà amb un equip propi, del qual no ha volgut avançar cap nom. I l'endemà de saber-se que Rajoy no marxa, un dels noms que sonava amb més forma per succeir-lo, Esperanza Aguirre, ha aclarit que no pensa presentar candidatura per ser candidata del PP.

Actualitzat
La presidenta de la Comunitat de Madrid i responsable del PP a la regió, Esperanza Aguirre, ha confirmat que no té intenció de presentar la candidatura al Congrés Nacional que el seu partit celebrarà al juny per escollir el nou president nacional. En una roda de premsa posterior al comitè de direcció regional del PP de Madrid, Aguirre ha assegurat que està disposada a formar part de l'equip que acompanyi Mariano Rajoy ja que, ha dit, no existeixen incompatibilitats amb el seu càrrec de cap de l'executiu autonòmic. Més tard, però, ha aclarit: "Jo ja estic a l'equip de Rajoy".

Preguntada per la possibilitat que algun altre membre del seu partit, i entre ells Alberto Ruiz-Gallardón, pogués presentar candidatura al congrés nacional del juny, Aguirre ha dit que el seu és "un partit democràtic" i que no pot excloure que qualsevol dels seus 780.000 militants ho faci.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut