El fundador de Wikileaks és un espia prorús, com diuen alguns, o simplement un periodista i editor? Aquesta és la pregunta del reportatge "Assa…

Aglomeracions a trens de l'R16 que no deixen respectar la distància de seguretat

RedaccióActualitzat

Queixes de diversos usuaris de la línia R16 de Rodalies per l'alta ocupació d'un tren d'aquesta línia que fa el recorregut Barcelona-Estació de França a Tortosa/Ulldecona. A dins el tren no es podia respectar la distància mínima de seguretat per la Covid entre els viatgers.

Aquest matí, el tren només portava tres combois, un nombre clarament insuficient per a la quantitat de persones que esperaven per desplaçar-se fins a poblacions tarragonines i del Montsià.

Segons denunciava aquest usuari, ja a l'estació de Sants de Barcelona els passatgers que accedien al tren havien d'anar drets i sense poder respectar les distàncies de seguretat per la gran quantitat de viatgers que hi havia dins.

 

 

Lluny de millorar, la situació ha anat empitjorant a mida que el tren avançava el seu recorregut per les comarques del Baix Llobregat o el Garraf. A  l'alçada de Calafell, els passadissos dels combois continuaven plens a vessar i alguns viatgers no podien accedir a l'interior del tren i havien de quedar-se esperant a les andanes l'arribada del següent.

 

 

 

 

Anar al contingut