Agents de la Policia Nacional acorralen i colpegen un jove a la Via Laietana

Els fets han passat després de la manifestació d'estudiants que ha recorregut els carrers de Barcelona aquest 18 d'octubre

Actualitzat

Un grup d'agents de la Policia Nacional han acorralat un jove aquest divendres a Via Laietana i l'han colpejat repetidament amb les porres aquest divendres al migdia a Barcelona.

Les imatges, que s'han viralitzat ràpidament, mostren com el jove, amb una estelada penjada al coll, intenta marxar d'on hi ha els agents, que l'han tret d'un local i el contenen mentre li donen cops, tot i la presència de càmeres que ho enregistren:

 


Finalment, l'acaben fent entrar a la prefectura de la Policia Nacional, d'on ha sortit al cap d'una estona.

 

 

Càrregues i llançament d'objectes a la prefectura

Els fets han passat aquest divendres al migdia, després de la manifestació d'estudiants que hi ha hagut al centre de Barcelona. Milers de joves han assistit a la protesta, més de 13.000 segons la Guàrdia Urbana. És el tercer dia consecutiu de vaga dels estudiants. 

Al final de la mobilització, una vintena de joves s'ha congregat davant la prefectura de Via Laietana i han llançat pintura, ous i llaunes contra els agents que hi havia a la porta, fortament custodiada.

Agents tant dels Mossos d'Esquadra com de la Policia Nacional han carregat contra els estudiants. Posteriorment, diverses furgonetes dels dos cossos han dispersat els joves.

 

Estudiants congregats davant de la prefectura de Via Laietana, aquest divendres al migdia (ACN)

 

ARXIVAT A:
Judici procésProcés catalàPolicia Nacional
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut