Desplegament d'agents de la Policia Nacional davant la seu de la CUP (Reuters)
Desplegament d'agents de la Policia Nacional davant la seu de la CUP (Reuters)
Barcelona

La policia deixa la seu de la CUP després d'intervenir propaganda de l'1-O

Mig miler de persones s'han concentrat davant de la seu de la CUP després que hi anessin agents de la Policia Nacional vestits de paisà i encaputxats

RedaccióActualitzat

La Policia Nacional ha deixat aquest dimecres al vespre la seu de la CUP, al carrer Casp de Barcelona, que havien envoltat agents vestits de paisà i amb les cares cobertes per passamuntanyes. Els policies han confiscat cartells i material de propaganda del referèndum de l'1-O.

Els agents s'haurien endut diverses caixes amb el material de l'1-O que hi havia en dos vehicles que eren a les portes de la seu central de la formació independentista a Barcelona. S'han presentat a la seu a quarts de dues del migdia. Els cupaires els han barrat el pas i han remarcat que no tenien ordre judicial, un permís que no ha arribat.

 

Núria de Gibert: "Hem guanyat la batalla però no s'hi val abaixar la guàrdia"

 

La portaveu del Secretariat Nacional de la CUP, Núria Gibert, ha donat per acabada la concentració de l'esquerra independentista de davant de la seu dels anticapitalistes. La dirigent cupaire ha agafat un micròfon i, dirigint-se a la gent que s'ha reunit davant del local, ha dit: "Tots els que hem resistit hem guanyat aquesta batalla, però no s'hi val abaixar la guàrdia", i ha advertit que "d'aquí fins l'1-O queden moltes batalles per guanyar".

Membres del partit i simpatitzants han fet resistència pacífica durant tota la tarda, fins que han marxat els agents.  

 

 

 

Mobilització a les portes de la seu de la CUP

ARXIVAT A:
Referèndum 1-O
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut