Barcelona

Agents cívics informaran els qui passegin per Gràcia que se'ls pot multar si compren llaunes al carrer

Els bars del barri de Gràcia deixaran de facturar una quantitat de dos-cents mil euros durant aquests dies de festa major per la competència deslleial que els fan els llauners que venen al carrer. Així ho ha afirmat la FECASARM, la Federació Catalana d'Activitats Recreatives Musicals.

Actualitzat
Aquest dissabte, coincidint amb les festes del barri de Gràcia, l'Ajuntament de Barcelona i el de Gràcia han posat en marxa la campanya "El civisme surt més barat, l'incivisme surt més car", per fomentar el civisme en l'oci nocturn i per informar els consumidors que se'ls pot sancionar si compren llaunes als venedors ambulants. Diversos agents cívics informaran també que els qui no compleixin les normes cíviques i comprin begudes al carrer s'enfrontaran a una important sanció econòmica.

A més, i en concordància amb un segon lema, "Gràcia és pel teu civisme, l'incivisme no fa Gràcia", els agents cívics també informaran les persones que passegin pels carrers del barri dels greus perjudicis que ocasiona la venda ambulant al sector de l'hostaleria.

El període d'informació durarà fins a les festes de la Mercè. A partir d'aleshores es considerarà prescrit el període per informar-se i reflexionar, i se sancionarà de manera generalitzada els qui venguin i comprin llaunes al carrer.

La campanya pel civisme està organitzada per l'Ajuntament de Barcelona-Gràcia, la Federació Catalana d'Activitats Recreatives Musicals (FECASARM) i l'Associació de Bars, restaurants i oci de Gràcia, en col·laboració amb l'Associació de Bars, Restaurants i Oci de Barcelona.


NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut