Agenda de l'última setmana del judici, amb el torn de paraula final dels acusats
Serà el torn dels informes finals de les defenses

Les defenses dels acusats obren l'última setmana de judici

Després dels informes finals de les defenses, el president del tribunal, Manuel Marchena, pronunciarà el "vist per a sentència" que posarà fi a 4 mesos de judici

RedaccióActualitzat

Després de 4 mesos, aquest dimarts entrem en l'última setmana del judici del procés. Serà el torn dels informes finals de les defenses, que demanaran l'absolució dels processats.

Cada advocat tindrà una hora per acusat. Andreu Van den Eynde, que serà el primer, tindrà dues hores, una per a Oriol Junqueras i una altra per a Raül Romeva. Es preveu que a continuació intervindrà Xavier Melero en defensa de Joaquim Forn, i després, l'advocat Jordi Pina, que defensa tres acusats: Jordi Sànchez, Jordi Turull i Josep Rull.

 

 

La tarda s'acabarà amb els informes relatius a Carme Forcadell, que exposarà la lletrada Olga Arderiu, i, si hi ha temps, també intervindrà Marina Roig, en defensa de Jordi Cuixart.

Mentre les defenses de Cuixart i Sànchez se centraran en els drets civils, la de Forcadell ho farà en la naturalesa parlamentària dels fets que s'imputen:

 

 

Dimecres, parlaran la resta d'advocats defensors, i els dotze processats tindran dret a un torn d'última paraula, al voltant d'uns quinze minuts cadascun.
 

Finalment, el president del tribunal, Manuel Marchena, pronunciarà el "vist per a sentència", que posarà fi a un total de 52 sessions de judici. Ara per ara, el tribunal no preveu que calgui habilitar dijous.

 

 

ARXIVAT A:
Judici procésProcés català
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut