Barcelona

Agbar no vendrà l'empresa Applus per falta d'acord amb Candover

Aigües de Barcelona, Agbar, no es vendrà finalment l'empresa de certificació de vehicles Applus. En un comunicat enviat ja a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), la companyia explica que les negociacions amb la societat britànica de capital risc Candover no han donat el resultat esperat i que, per tant, s'anul·la l'acord d'intencions per vendre-li el 100% d'Applus.

Actualitzat
Aigües de Barcelona és el soci majoritari de l'empresa de certificacions de vehicles amb un 53% de les accions, seguida d'Union Fenosa amb un 25% i Caja Madrid amb gairebé un 22 %.

L'operació estava valorada en uns 1.015 milions d'euros i l'acord establia que Agbar tenia l'opció de recomprar part d'algunes filials d'Applus, inclosa la firma dedicada a la innovació en el camp de l'automòbil Idiada.

Actualment, Applus té presència a 29 països i dóna feina a unes 8.200 persones. Tot i que és coneguda sobretot per la gestió de la ITV, Applus també fa certificacions en molts altres sectors, com el petroquímic, el mediambiental o el turístic.
Anar al contingut