Barcelona

Afectats pel tancament de les clíniques iDental es constitueixen en plataforma

Aquesta setmana ha tancat la clínica de Barcelona

RedaccióActualitzat

Afectats pel tancament dels centres iDental han decidit constituir-se en plataforma. Justament aquesta setmana ha tancat la clínica que té a Barcelona. Fa temps que el problema s'arrossega: es va destapar el gener del 2017. Els pacients es van quedar amb el tractament interromput i els diners avançats a través d'una financera.

A títol particular, els afectats d'iDental han fet diverses denúncies a diferents organismes oficials sense obtenir cap resposta satisfactòria. Per això, han decidit constituir una plataforma d'afectats per fer una denúncia col·lectiva.

El Col·legi d'Odontòlegs de Catalunya ha rebut fins ara 124 denúncies d'afectats d'iDental, que qualifica de greus i dramàtiques. Alguns pacients diuen que s'han sentit abandonats pel Col·legi, però el seu president, Antonio Gómez, es justifica dient que el que demanen els pacients no entra en les seves atribucions:

"Entenem que puguin tenir aquesta sensació que estan abandonats, però el Col·legi fa el que pot fer. Nosaltres no podem tancar clíniques, no podem tornar els diners als pacients... Nosaltres els assessorem perquè no perdin l'opció de fer una denúncia."

A part de la de Barcelona, que ha tancat sense cap explicació, iDental té dues clíniques més a Catalunya, una a Girona i l'altra a Tarragona.

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut