Una dona amb mascareta a l'estació de Rodalies (EFE/Mariscal)
Una dona amb mascareta a l'estació de Rodalies (EFE/Mariscal)

Afectacions als trens de Rodalies els caps de setmana d'agost per unes obres a Sants

Les obres per modificar l'esquema de les vies de l'estació de Sants, de Barcelona, obliguen a suspendre la circulació d'alguns trens de Rodalies tots els caps de setmana d'agost.

Aquest dissabte no circularan alguns dels últims trens de la nit a les línies R1, R3, R4 i R2 Sud i Nord. Els serveis afectats es poden consultar a la web Rodalies de Catalunya.

Diumenge no sortirà el primer tren del matí cap a l'eeroport, que hi arriba a dos quarts de sis. Pel que fa als trens regionals, els últims de les línies R16, els que venen de Tortosa, i R17, des de Port Aventura, acaben el recorregut a Bellvitge aquest dissabte.

El cap de setmana que ve es tancarà la circulació de trens pel túnel de la plaça de Catalunya i l'últim cap de setmana d'agost es tancarà el túnel de passeig de Gràcia.

Totes les afectacions es poden consultar a la pàgina web de Rodalies.

Amb totes aquestes afectacions, els títols de transport només de Rodalies valdran per fer transbordaments a la xarxa de metro. Pot ser que els trens s'aturin a vies diferents de les habituals a Sants i al Clot. Els canvis s'anunciaran a les pantalles i per megafonia.

ARXIVAT A:
Transport públic
Anar al contingut