Espanyol

Adri Pedrosa verbalitza el seu compromís amb l'Espanyol: "Vull renovar, ho tinc clar"

El lateral esquerre de l'Espanyol, que acaba contracte a final de temporada, admet que ja està parlant amb el club per continuar de blanc-i-blau

Actualitzat
El lateral esquerre de l'Espanyol Adri Pedrosa ha afirmat aquest dimecres, després de l'entrenament a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, que quan finalitzi el seu contracte -amb vigència fins al 30 de juny del 2019- està disposat a continuar a l'entitat.

El jugador perico s'ha mostrat convençut de la seva continuïtat. "Vull renovar, ho tinc clar. Ja estem parlant", ha dit. El del planter ha guanyat més pes a l'equip i el seu objectiu sempre ha estat consolidar-se "des del primer moment". "Era la meva meta des del principi i si no puc fer-ho ara, ho faré a partir de l'any vinent", ha assegurat.

De tota manera, Pedrosa ha reconegut que l'adaptació a la categoria no ha estat senzilla: "És una temporada en què he patit moltíssim. Els companys m'han ajudat, des del primer moment vaig saber que era un vestidor diferent, i vull mantenir el nivell i fins i tot apujar-lo. Des del primer moment".

L'intercanvi de samarretes amb Messi

D'altra banda, el jugador blanc-i-blau s'ha referit a l'intercanvi de samarretes amb el blaugrana Leo Messi en el derbi contra el Barcelona, cosa que li va valer la repulsa d'un sector de l'afició blanc-i-blava: "Això ja va passar fa temps. Al principi estava una mica afectat i des de fora es va magnificar. Potser en aquell moment em vaig equivocar, però ja va passar i no cal donar-hi més voltes", ha assegurat.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut