El tram afectat per les obres tindrà talls intermitents

Adif tallarà durant un mes l'R4 de Rodalies de Castellbisbal a Martorell a l'estiu

Les obres són per construir un tercer carril d'ample internacional pel corredor mediterrani

Actualitzat

Aquest estiu pot ser complicat per als usuaris de la línia R4 de Rodalies.

L'empresa que gestiona les infraestructures ferroviàries, Adif, preveu tallar el tram Castellbisbal-Martorell per les obres de construcció d'un tercer carril d'ample internacional.

Aquesta via és imprescindible per desplegar el tan esperat corredor mediterrani, una petició llargament reclamada per les empreses de logística que mouen mercaderies des de França cap a Catalunya.

 

 

Aquestes obres obligaran a restringir el pas dels 1.500 trens de passatgers i de mercaderies que hi circulen cada setmana.

El gestor ferroviari intentarà que els talls no durin més d'un mes per minimitzar l'impacte per a les empreses, segons ha explicat aquest dimarts Isabel Pardo de Vera, presidenta d'Adif.

"És una de les obres més complicades de totes les que tenim previst desenvolupar. Esperem fer-ho en el termini d'un mes i que els talls necessaris siguin només de caràcter temporal."

Isabel Pardo de Vera ha assegurat que s'intentarà treballar en els moments de menys intensitat de trànsit per tal d'evitar que els operadors logístics perdin clients per falta de subministrament i que els usuaris de Renfe tampoc es vegin gaire perjudicats.

ARXIVAT A:
Mobilitat
Anar al contingut