Barcelona

Ada Colau, presentada com a candidata de Barcelona en Comú, planteja una ciutat liderada per la gent

En el seu discurs, l'alcaldable ha criticat durament la gestió de Xavier Trias al consistori durant aquests quatre anys i exigeix un ajuntament que recuperi l'autoritat democràtica

RedaccióActualitzat

Ada Colau ha estat presentada oficialment com a candidata de Barcelona en Comú a l'alcaldia de Barcelona davant d'un auditori ple a vessar a les Cotxeres de Sants.

Colau, que ha estat rebuda amb una gran ovació, anava acompanyada per la resta del seu equip, encapçalat per Gerardo Pisarello, Laia Ortiz i Jaume Asens.

En el discurs, l'alcaldable ha criticat durament la gestió de Xavier Trias al consistori durant aquests quatre anys.

Ada Colau ha plantejat que el 24 de maig els barcelonins podran triar entre el model de ciutat desigual de Trias, ha dit, i el de Barcelona en Comú, liderat per la gent:

"Exigim el mateix respecte que Trias i CiU tenen per la Diagonal i el Passeig de Gràcia. Exactament el mateix respecte el volem pels veïns i veïnes de Ciutat Meridiana, de Trinitat, de Bon Pastor, del Besòs, de Marina o de Sants. Trias es doblega davant els "lobbies". Nosaltres el que volem, el que necessitem, el que exigim, és un ajuntament que recuperi l'autoritat democràtica".

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut