Barcelona

Ada Colau defensa el parenostre reivindicatiu de Dolors Miquel

L'alcaldessa de Barcelona interpel·la Alberto Fernández Díaz a Facebook després que el líder del PP a la ciutat hagi reclamat dimissions pel poema i els advocats cristians ho hagin denunciat a Fiscalia

RedaccióActualitzat

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha entrat cos a cos en la polèmica sobre el poema reivindicatiu feminista en forma de variant del pare nostre catòlic que va recitar aquest dilluns la poetessa Dolors Miquel en l'entrega dels Premis Ciutat de Barcelona.

Colau ho ha fet a través de Facebook, amb un text en castellà en què defensa el poema i el fet de recitar-lo durant l'entrega, i es dirigeix directament al regidor Alberto Fernández Díaz, que dilluns va marxar quan va sentir el poema, i que ha reclamat que dimiteixi el responsable polític de l'organització de l'acte. Colau li assegura que no és un poema blasfem i li ha recriminat que no s'ofengui per altres coses, com la corrupció del seu partit:

"Potser el que de debò l'inquieta és que les dones perdem la por. Adonin-se'n bé, senyors del PP: aquí estem, i ni la llei mordassa ni ningú ens faran callar."

Durante la entrega de los premios culturales Ciudad de Barcelona, la poetisa Dolors Miquel, contratada bajo criterios...

Posted by Ada Colau Ballano on dimecres, 17 / febrer / 2016

 

Colau ha penjat aquest text després que diverses plataformes religioses hagin engegat recollides de firmes per demanar-li que es disculpi públicament, i que l'Associació Espanyola d'Advocats Cristians hagi presentat una denúncia a Fiscalia contra la poetessa acusant-la d'un delicte contre els sentiments religiosos, i també contra ella, perquè consideren que no ha complert el seu deure d'alcaldessa.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut