Brad Pitt, en l'estrena d'"Ad Astra" aquest dijous a Los Angeles (Mario Anzuoni/Reuters)
Brad Pitt, en l'estrena d'"Ad Astra" aquest dijous a Los Angeles (Mario Anzuoni/Reuters)
Sant Joan Despí

"Ad Astra", l'esperada odissea espacial de Brad Pitt, entre les estrenes de la setmana

Entre les estrenes també hi ha la seqüela de la sèrie "Downton Abbey", una comèdia inspirada en la música de Springsteen i un drama amb el setge de Barcelona de 1714 com a escenari

Virgínia MartíActualitzat

Per fi arriba als cinemes "Ad Astra", la nova pel·lícula de ciència-ficció protagonitzada per Brad Pitt, considerada per molts crítics com una de les millors odissees espacials que mai s'han filmat.

L'acompanyen la seqüela de la mítica sèrie britànica "Downton Abbey", una comèdia britànica inspirada en la música de Bruce Springsteen i un drama amb el setge de Barcelona de 1714 com a escenari.
 

"AD ASTRA" 

Dirigida per James Gray
Ciència-ficció. Estats Units. 124 minuts

Brad Pitt és un astronauta que viatja als límits del sistema solar per trobar el seu pare, de qui es va perdre el rastre en una estació a Saturn. Ell és el protagonista absolut d'aquesta nova aventura espacial que ha meravellat la crítica. Profunda i reflexiva, planteja els dubtes existencials del protagonista i preguntes incòmodes sobre el rumb de la humanitat. En destaca també la interpretació de l'actor Tommy Lee Jones.
 


"DOWNTON ABBEY"

Dirigida per Michael Engler
Drama. Regne Unit. 122 minuts 

"Downton Abbey" va ser una sèrie mítica, amb 6 temporades i 120 milions d'espectadors a tot el món. Ara arriba al cinema per continuar la història allà on va acabar, l'any 1927, amb els obrers enfrontats a la patronal i el govern. Repeteixen per donar vida a l'aristocràtica família Crawley i el seu servei la majoria d'actors de la sèrie, Maggie Smith, Hugh Bonneville o Jim Carter, que ara viuran uns dels moments més difícils de la seva vida.
 

 

"CEGADO POR LA LUZ"
Dirigida per Gurinder Chadha
Comèdia. Regne Unit. 114 minuts 

És l'any 1987 i ara el Regne Unit viu sota el ferri mandat de Margaret Thatcher. Un adolescent d'origen pakistanès trobarà la manera de fugir de la grisa realitat que l'envolta gràcies a les cançons de Bruce Springsteen en aquesta comèdia fresca, amb molta música i càrrega social. 
 

 

 "BARCELONA 1714"

Dirigida per Anna M. Bofarull
Drama bèl·lic. 120 minuts 

Amor i guerra, intriga i acció, històries i tragèdies personals durant el setge de Barcelona de 1714. Són els ingredients de la nova pel·lícula de la directora catalana Anna M. Bofarull, una producció ambiciosa  i amb moltes cares conegudes.
 

 

"MISIÓN KATMANDÚ"

Dirigida per Pierre Greco i Nancy Florence Savard
Animació. Canadà. 85 minuts 

La Nelly és una detectiu que tot just comença. La seva primera missió serà viatjar a l'Himàlaia juntament amb el Simon per mirar de trobar el lloc on s'amaga l'ancestral home de les neus. 
 

 

ARXIVAT A:
CinemaCultura
Anar al contingut