Acusen un conductor de bus de fer comentaris xenòfobs a un passatger i fer-lo baixar

La companyia de transport assegura que, si es confirmen els fets denunciats, apartarà el conductor del servei

RedaccióActualitzat

L'empresa d'autobusos Sagalés ha obert una investigació a un conductor que hauria fet comentaris xenòfobs a un passatger, al qual hauria fet baixar del vehicle. Segons la denúncia, el jove, de 18 anys, es va quedar sol a la carretera C-155 entre Palau-solità i Polinyà.

Els fets haurien passat dilluns al vespre i la germana del jove ho ha denunciat a Twitter. Segons el seu relat, el conductor, suposadament simpatitzant de Vox, es va posar a discutir amb ell de política i l'hauria fet baixar de l'autobús.


Així ho ha relatat Mireia Martínez, la germana del denunciant, a Catalunya Ràdio:

"El conductor li va dir que els immigrants havien de marxar de la mateixa manera que havien entrat al país. I el meu germà, que és adoptat, li va dir que no hi estava d'acord, i aleshores el conductor li va dir que si no hi estava d'acord, que baixés del bus."


Des de Sagalés, la cap de Comunicació, Nerea Duran, assegurava que si es confirmen els fets apartaran el conductor. "En cas que el que comenta aquest usuari sigui com ho ha descrit i que efectivament se l'hagi fet baixar abans d'hora del trajecte, evidentment suposaria una retirada del servei".

ARXIVAT A:
RacismeXenofòbia
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut