Vilanova i la Geltrú

Acusen sis homes per agredir sexualment i insultar una dona a Vilanova i la Geltrú

El grup està format per quatre homes que ara estan en llibertat amb càrrecs, un cinquè que està en un centre penitenciari i per un sisè que és menor d'edat

Actualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut quatre homes com a presumptes autors d'un delicte d'agressió sexual i d'un delicte d'odi i discriminació.

Els detinguts tenen edats compreses entre  19 i els 38 anys i són veïns de Vilanova i la Geltrú. Tots quatre van passar a disposició judicial divendres i el jutge instructor en va decretar la llibertat amb càrrecs.

La detenció es va fer el 19 de desembre, nou dies després de l'agressió. La investigació es va iniciar amb la denúncia d'una dona que havia sigut víctima d'abusos sexuals, lesions de caràcter lleu i insults xenòfobs per part d'un grup de joves. L'agressió va ser a quarts de deu de la nit al carrer quan la víctima anava cap a la feina.

Els agents van detenir dimarts quatre homes, en van identificar un cinquè que està actualment en un centre penitenciari i, pel que fa al sisè, menor d'edat, se n'ha informat a la Fiscalia de Menors.

 

 

ARXIVAT A:
Violència masclistaFeminisme
Anar al contingut