Begoña Villacís es defensa de les acusacions
Begoña Villacís es defensa de les acusacions
Madrid

Acusen l'alcaldable de Cs a Madrid, Begoña Villacís, d'amagar el seu patrimoni 3 anys

Ho publica el diari ABC, que informa que la dirigent del partit de Rivera administrava immobles per valor de dos milions d'euros

Actualitzat

La candidata de Ciutadans a l'alcaldia de Madrid, Begoña Villacís, va amagar durant tres anys que tenia una societat patrimonial, juntament amb el seu marit, i que disposava de dos milions d'euros en immobles, segons detalla aquest dimarts el diari ABC, i que ja va avançar fa uns mesos el diari El Salto.

Com a regidora de l'ajuntament, Villacís estava obligada a declarar els seus béns tal com estableix la llei de Transparència, però malgrat que era administradora solidària de la societat, des del febrer del 2007 fins al març del 2018 no ho va declarar. Ho va comunicar en el moment que va cessar l'activitat de la societat.

Segons ABC, la candidata de Ciutadans a l'alcaldia de Madrid assegura que va ser un error i que no va actuar ni va firmar res en nom d'aquesta societat.


Villacís afirma que és un "atac amb interessos electorals"
 

Begoña Villacís diu que es va desvincular de la societat patrimonial el 2009, abans d'entrar en política
 

Aquest dimarts, Begoña Villacís s'ha defensat davant dels mitjans de comunicació afirmant que ja va resoldre aquest "error":

"Això ja va sortir l'any passat i ja vaig donar les explicacions oportunes. Per amagar una societat has de tenir-la i jo no en tinc cap (···) Si la tingués, la declararia sense cap tipus de problema, però com que no la tinc, no la puc declarar. La vaig deixar de tenir sis anys abans d'entrar en política. Em vaig desvincular de la societat el 2009"

Tot plegat ho considera "un atac amb interessos electorals" perquè diu que "Ciutadans és una candidatura forta per a l'Ajuntament". "Ens hi hem d'acostumar. La finalitat és sembrar la sospita de si tinc una societat o no", destaca l'alcaldable per Madrid.


Díaz Ayuso: "Si Villacís fos del PP estaria avui assassinada"
 

Díaz Ayuso creu que s'ataca més al PP que als altres partits quan acusen algun polític


Davant de les revelacions periodístiques contra la candidata de Cs, criden l'atenció les paraules de la candidata del PP a la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso. Ha assegurat que si Villacís fos del PP estaria avui assassinada", per la informació que indica que va amagar una societat patrimonial durant tres anys. Ha afirmat que són més durs amb el PP que amb els altres partits quan es tracta d'acusar algun polític

No tan contundent ha estat l'actual president de la Comunitat madrilenya, Ángel Garrido, també del Partit Popular, que ha advertit que "els llistons ètics han de servir per a tots els mateixos". Segons Garrido, "tothom està obligat a complir allò que exigeix als altres."

Begoña Villacís Sánchez té 41 anys i està llicenciada en Dret per la Universitat CEU San Pablo. Té un màster en Assessoria Fiscal per la Universitat Pontifícia de Comillas. Des de fa dos anys és secretària de Política Municipal en el partit encapçalat per Albert Rivera.

ARXIVAT A:
EleccionsCorrupcióCs
Anar al contingut