Els representants de Cher no han fet cap comentari sobre les acusacions de la seva exnora, recollides a la premsa internacional (Europa Press/Georg Hochmuth/APA)

Acusen Cher de pagar perquè segrestessin el seu fill, que era en un hotel amb la seva dona

La cantant hauria pagat a uns homes perquè s'emportessin el seu fill a una clínica de desintoxicació

RedaccióActualitzat

La cantant Cher, coneguda com la deessa del pop, ha estat acusada de contractar les persones que van segrestar el seu fill petit, Elijah Blue Allman, en un hotel de Nova York on s'allotjava amb la seva dona, Marieangela King.

La denúncia l'ha fet King, i consta en l'expedient de divorci que ha presentat al Tribunal Superior de Los Angeles per desfer el matrimoni amb Allman.

Segons la versió de King, en el novè aniversari del seu casament, el 30 de novembre del 2022, un grup de quatre homes van irrompre a l'habitació de l'hotel on el matrimoni, en tràmits de divorci, passava uns dies per intentar salvar la relació.

Els presumptes segrestadors es van endur Allman i van assegurar a King que els havia contractat la mateixa Cher, amb l'objectiu aparent de portar el seu fill a una clínica de desintoxicació.

En la declaració judicial posterior al segrest, la dona d'Allman va assegurar que no sabia res "del parador ni de l'estat" del seu marit, i que "estava molt preocupada per ell". Des de llavors, Allman ha continuat en tractament de rehabilitació.

"Entenc els esforços de la família per assegurar-se que està bé", "i vull el millor per al meu marit", explicava King en la declaració. Els representants de Cher no han fet cap comentari sobre les acusacions de la seva exnora, recollides a la premsa internacional.

 

 

Elijah Blue Allman, de 47 anys, és fill de Cher i del músic Greg Allman, líder de la banda de blues The Allman Brothers Band. En nombroses ocasions ha explicat la seva addicció a les drogues, sobretot a l'heroïna, des que va començar a consumir-ne en l'adolescència. Des del 2010, ha entrat i sortit intermitentment de clíniques de desintoxicació.

ARXIVAT A:
Música
Anar al contingut