Imatge de Patges en Acció
Imatge de Patges en Acció

Actors i actrius sense feina ajuden els reis a fer arribar missatges als infants

Es tracta de missatges personalitzats per internet en un any de pandèmia i distanciament

Aquest és un Nadal sense cavalcades, amb la mobilitat reduïda i distància social, i amb una crisi econòmica que ha impactat fortament en el sector cultural. Per això, la campanya "Patges en acció" ha volgut posar remei a totes dues realitats.

Actors i actrius a l'atur ajuden els patges reials virtuals, que entren a les cases a través de la pantalla per adreçar-se als més petits.

Per un donatiu mínim de 15 euros, les famílies que ho demanen reben un missatge en vídeo personalitzat per a cada infant. Els missatges són en català, castellà o llengua de signes.

Per contactar amb els servidors reials cal entrar al web de Patges en acció i deixar-hi les dades de cada infant. Les famílies poden indicar als patges la informació que vulguin perquè preparin el missatge.

A canvi, la campanya demana als pares un donatiu d'almenys 15 euros: 10 per a l'intèrpret i 5 per als projectes de l'associació.

 

Actúa Ayuda Alimenta és responsable de la campanya impulsada per Sergi Cochs i l'actriu Nora Navas, que des de l'estiu està oferint suport i ajuda de primera necessitat al col·lectiu de professionals del sector cultural i les arts creatives, afectat per les conseqüències de la pandèmia.

L'assessorament pedagògic l'ha fet Jugar i Jugar. Es tracta de transmetre missatges de tranquil·litat i alegria, centrats en els punts fort i positius de cada infant.

ARXIVAT A:
NadalCoronavirus Covid-19Teatre
Anar al contingut