Dos homes es fan un petó durant la marxa de l'Orgull a Londres aquest 2022
Petó durant la marxa de l'Orgull a Londres aquest 2022 (Reuters/Henry Nicholls)
Londres

Actors de "Heartstopper" responen ballant a grups homòfobs durant l'Orgull de Londres

Van saltar i ballar a ritme de Whitney Houston i fins i tot van aixecar el dit a un grup homòfob durant un moment de tensió amb un manifestant

RedaccióActualitzat

La desfilada de l'Orgull de Londres va celebrar el 50è aniversari aquest dissabte amb un marxa de més d'un milió de persones pel centre de la capital britànica. Entre els participants, també hi havia actors de la popular sèrie de Netflix "Heartstopper", una sèrie d'amor adolescent.

En un moment determinat, els intèrprets es van trobar amb un grup de manifestants homòfobs que protagonitzaven un moment de tensió amb un dels participants a la marxa LGTBIQ+.

La marxa de l'Orgull i la contrària estaven separades per tanques i policies.

Davant l'estira-i-arronsa entre un participant a la desfilada i el grup homòfob, els altres activistes de l'Orgull, entre les quals els actors, van encarar-se amb el grup homòfob. Es va veure com els aixecaven el dit del mig i feien onejar la bandera de l'arc de Sant Martí. Tot això, mentre saltaven i ballaven animadament al ritme d'"I wanna dance with somebody", de Whitney Houston.

El vídeo del moment ha corregut per les xarxes socials, amb la piulada d'un periodista de Sky News, Scott Beasley:

Alguns integrants de "Heartstopper" han piulat sobre el moment. Joe Locke (Charlie) ha afirmat: "Havia de fer la meva feina correctament", i Sebastian Croft (Ben) ha dit. "L'amor sempre guanya".

 

 

I Kit Connor (Nick) ha demanat que es valori el "gest tan poderós" dels seus companys.

Els organitzadors de la marxa de l'Orgull van decidir que la manifestació recorregués part de la ruta original del 1972, que va aplegar 30.000 participants. Cinc dècades després, la xifra de persones que es van mobilitzar va rondar el milió.

 

ARXIVAT A:
LGTBIQ+HomofòbiaSèriesRegne Unit
Anar al contingut