Les quatre activistes de Femen protesten encadenades per l'acte de Vox a Vistalegre (Femen)
Les quatre activistes de Femen protesten encadenades per l'acte de Vox a Vistalegre (Femen)
Madrid

Activistes de Femen s'encadenen contra el "feixisme, racisme i homofòbia" de Vox

Quatre activistes del moviment feminista protesten contra l'acte que Vox fa aquest diumenge al palau Vistalegre de Madrid

RedaccióActualitzat

Quatre activistes del moviment feminista Femen s'ha encadenat aquesta matinada a la tanca del palau Vistalegre, a Madrid. En aquest recinte està previst que Vox celebri un acte polític aquest diumenge. Han volgut així manifestar el seu rebuig a la ideologia "feixista, racista i homòfoba" de Vox.

Les quatre activistes han estat encadenades durant tres hores fins que la policia ha tallat les cadenes que les mantenien lligades i se les ha endut:

 

 

Segons una de les protagonistes de la protesta, no s'ha de permetre que una ideologia "que amenaça la democràcia" com la de Vox "faci cap pas més endavant".

A les vuit del matí, després de tres hores de protesta, la policia ha tallat les cadenes amb què s'havien lligat a la tanca d'entrada al palau Vistalegre amb unes cisalles. Agents femenines han escorcollat les quatre activistes i les han identificat, i després les han obligat a abandonar el lloc. A aquella hora ja havien començat a arribar al recinte alguns seguidors de Vox.

 

A l'acte de Vox a Vistalegre està previst que hi participin el secretari general de la formació, Santiago Abascal; el portaveu al Congrés, Javier Ortega Smith; Ivan Espinosa i la presidenta de Vox a Madrid, Rocío Monasterio.

 

ARXIVAT A:
VoxFeminisme
Anar al contingut