Manifestants a l'Arc de Triomf, a París, en contra del canvi climàtic (Reuters)
Manifestants a l'Arc de Triomf, a París, en contra del canvi climàtic (Reuters)
París

Activistes contra el canvi climàtic es manifesten a París contra una proposta que consideren insuficient

Aquesta manifestació, com qualsevol que hi pugui haver, no està permesa perquè a França segueix vigent l'estat d'emergència

Actualitzat

Contrast entre els carrers de París i l'acte per presentar la proposta d'acord de la cimera del clima. La contundència de les declaracions i els aplaudiments a la sala on es presentava la proposta ha coincidit amb una manifestació d'activistes en contra del canvi climàtic.

Als carrers de París diverses manifestacions han mostrat el seu rebuig a un esborrany que consideren insuficient.

Els activistes s'han manifestat malgrat la prohibició a l'avinguda Grande Armée, prop de l'Arc de Triomf. Des d'aquí, portant paraigües i roba vermella, han format una línia d'aquest color de dos quilòmetres de llarg. Hi ha hagut dues manifestacions més.

Aquesta manifestació, com qualsevol que hi pugui haver, no està permesa perquè a França segueix vigent l'estat d'emergència decretat arran dels atemptats de París. Tot i això, les autoritats ja havien explicat que tolerarien les tres marxes. La policia ha desplegat 2.000 agents.

A la tarda, milers de persones s'han concentrat als voltants de la Torre Eiffel en una nova manifestació contra el canvi climàtic. 

 

ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut