L'acte a les Tres Xemeneies celebrat aquest diumenge a Barcelona

Acte a Barcelona sense mesures anti-Covid per recordar la revolta a Xile fa un any

A l'acte, que s'havia comunicat al Departament d'Interior i s'ha fet al parc de les Tres Xemenies, hi han assistit unes 300 persones, segons els organitzadors

Actualitzat

Unes 300 persones, segons els organitzadors, s'han aplegat aquest diumenge a la tarda al parc de les Tres Xemeneies de Barcelona per commemorar el primer aniversari de les revoltes populars a Xile contra la pujada de preu del transport públic.

L'acte, organitzat pel col·lectiu Xile Despertó, estava comunicat al Departament d'Interior i s'ha fet en el primer cap de setmana de fortes restriccions i bars tancats per controlar l'expansió de la Covid a Catalunya.

Desenes de persones, algunes sense mascareta i sense respectar mesures de seguretat, han participat en l'acte popular (CCMA)

La concentració de persones, sense distància de seguretat, moltes sense mascareta i consumint begudes al carrer, ha generat crítiques d'alguns veïns.

La jornada revindicativa ha començat amb una bicicletada i ha continuat amb discursos i concerts.

 

Efectius policials s'han desplaçat a última hora d'aquest diumenge fins a la zona de l'acte xilè. Cap a de les 10 de la nit, els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana han obligat a acabar la concentració i han aixecat acta.

ARXIVAT A:
Coronavirus
Anar al contingut