Martorelles

Acord per l'acomiadament de 204 treballadors de Domar a Martorelles

El comitè d'empresa de Domar i les administracions concursals de l'empresa han arribat a un acord definitiu sobre les condicions d'acomiadament de 204 treballadors a la fàbrica de rentadores de Martorelles. L'acord final, que ha estat ratificat per la plantilla en assemblea, consta d'indemnitzacions de 45 dies per any treballat fins a un màxim de 42 mensualitats, distribuïdes en dos pagaments. Els treballadors de 55 anys rebran un complement de 4.000 euros, els de 56 de 3.000 i els de 57 de 2.000 euros.

Actualitzat
La direcció de Domar a Martorelles i els administradors concursals de l'empresa del grup Taurus s'han compromès a garantir el cobrament d'indemnitzacions per acomiadament en dos terminis als 204 treballadors afectats per l'Expedient de Regularització de Treball presentat per la companyia al juliol.

Els 204 treballadors cobraran la primera part abans de 60 dies i el segon d'aquí a un any. Si el primer termini no es pogués realitzar en el temps previst, l'empresa entraria en liquidació.

Pel que fa al segon termini, si l'empresa no complís el pacte, els empleats podrien exercir el seu dret d'hipoteca sobre els terrenys on hi ha les naus, que tenen una extensió de 21.700 metres.

La resta de treballadors de l'empresa, 126, rebran les mateixes quantitats que els seus companys en el cas que siguin acomiadats abans del 30 de setembre del 2009. En aquest supòsit, Domar ofereix com a garantia per al pagament les accions de l'empresa Ponle SL, matriu de Domar.
Anar al contingut