Toolson saludant l'afició en un partit a Manresa
Toolson deixa Manresa
Bàsquet

Acord de desvinculació entre Toolson i el Baxi Manresa

El nord-americà deixa el club després de dues temporades en què ha disputat 54 partits de vermell, en la Lliga Endesa com en la Basketball Champions League

Redacció Esport3Actualitzat

Ryan Toolson deixarà de ser jugador del Baxi després de l'acord de desvinculació entre l'escorta i el Baxi Manresa. En aquestes dues temporades vestint la samarreta vermella, Toolson ha disputat 54 partits de vermell, en la Lliga Endesa (44) com en la Basketball Champions League (10).

En el comunicat que ha fet públic el club, el jugador d'Arizona ha volgut acomiadar-se de l'afició manresana.

"Benvolguda família de Manresa: ha arribat el moment. És el moment que no volíem, però crec que tots ens trobem en un moment difícil. Per la família Toolson és moment d'acomiadar-nos del club i de la ciutat que hem anomenat casa nostra els últims dos anys. Voldria donar les gràcies a tota la gent del club Baxi Manresa per fer tot el possible perquè ens sentíssim còmodes a Manresa. [...] Tot i que el meu temps com a jugador del Baxi s'ha acabat, estic segur que ens veuereu al Passeig de Manresa en el futur. Fa mal, però els records que tenim de vosaltres sempre ens provocaran un somriure. Estarem en contacte. No és un adeu, sinó un "fins ara". Firmat: la família Toolson."

Toolson hadesenvolupat un paper molt important en aquests dos anys al Baxi i va arribar a igualar un rècord històric de l'ACB, com el jugador que més tirs lliures consecutius va anotar.

El Baxi ha tuitat aquest divendres a la tarda la desvinculació de Toolson del seu club:

 

Anar al contingut