Fotografia de la nena Sharon Lee Gallegos, ara identificada gràcies a l'ADN
Fotografia de la nena Sharon Lee Gallegos, ara identificada gràcies a l'ADN (National Missing and Unidentified Persons System)

Aconsegueixen identificar Miss Little Nobody, una nena desapareguda fa 62 anys

El cas de la nena d'Arizona de qui no se'n sabia res des de fa sis dècades s'ha resolt gràcies a la tecnologia de l'ADN

RedaccióActualitzat

El 31 de juliol del 1960, en una zona remota del desert d'Arizona, un excursionista va trobar el cos sense vida d'una nena. Segons els forenses, feia una o dues setmanes que estava morta. La policia no va aconseguir aclarir els motius de la seva mort, ni tampoc identificar-la. El seu cos estava calcinat i només van poder determinar que tenia uns 7 anys. La van acabar anomenant Little Miss Nobody, la Senyoreta Ningú.

Ara, 62 anys després, les autoritats del comtat de Yavapai, a Nou Mèxic, han informat que han pogut identificar la petita a través de l'ADN. Es tracta de Sharon Lee Gallegos, que durant aquestes sis dècades ha estat considerada desapareguda, després d'haver estat segrestada a Alamogordo, a Nou Mèxic, quan només tenia 4 anys.

Les autoritats de Yavapai, a Nou Mèxic, anunciant la identificació de la nena (oficina del xèrif del comtat de Yavapai)


Una investigació reoberta

La investigació no havia avançat més fins que l'any 2014 els investigadors d'un cas de desaparició -sense cap relació amb aquest- van trobar per casualitat uns arxius amb el nom Little Miss Nobody. A partir d'aquí, la policia i una entitat d'ajuda als infants desapareguts van començar una campanya de recaptació de fons per poder reobrir el cas per la via de la tecnologia de l'ADN. Ho van aconseguir, i l'any 2018 es va decidir reobrir el cas i exhumar el cos de la Senyoreta Ningú per extreure'n una mostra d'ADN obtingut de les seves dents.

Les investigacions han donat el seu fruit. A partir dels resultats obtinguts, es van buscar i trobar els seus familiars i, finalment, es va poder relacionar amb el cas que ja apuntaven els indicis: el de la nena desapareguda el 1960.


El cas continua sense resoldre

El que mai s'ha pogut aclarir encara és la identitat dels segrestadors, ni tampoc el mòbil del segrest. Sí que s'ha determinat que la petita Sharon va ser assassinada, però poca cosa més.

Segons diversos testimonis del moment, un home i una dona haurien estat diversos dies voltant amb un cotxe i fent preguntes per la zona on vivia la nena, fins que al cap d'uns dies se la van endur mentre jugava amb altres nens al pati del darrere de casa de la seva àvia.

 

ARXIVAT A:
Ciència
Anar al contingut