Toledo

Acebes pronostica el "final del cicle socialista" després de dos anys i mig de política sectària

El secretari general del PP, Ángel Acebes, ha advertit que Espanya viu un final de legislatura que coincideix amb un "final de cicle socialista". En la inauguració del Congrés Nacional de Nuevas Generaciones, Acebes ha valorat el govern de José Luis Rodríguez Zapatero com un executiu d'"ineficàcia provada, un equip de cinquena divisió i un discurs caduc". A més, el número dos popular ha demanat el vot pel PP per acabar amb una política que ha qualificat de "demagògia barata, tensió innecessària, ruptura de pactes, desprestigi internacional, enfrontaments i sectarisme".

Actualitzat

En la seva intervenció, el secretari general del PP ha demanat als joves que contribueixin al "canvi polític que necessita Espanya" i a "fer realitat aquest canvi de cicle que es comença a percebre i que portarà Mariano Rajoy a la Moncloa". Acebes ha demanat aquest canvi de cicle "pel bé d'Espanya i dels espanyols".

L'exministre de l'Interior ha qualificat d'"autèntic desastre" la possibilitat que Zapatero guanyi les properes eleccions generals i governi fins al 2012. Segons Acebes, els atacs al PP que van pronunciar-se en la darrera convenció política del PSOE es justifiquen perquè "com més evident sigui" que els populars són l'alternativa al govern, més els atacaran els socialistes.

El número dos popular ha valorat la roda de premsa conjunta dels grups parlamentaris al govern demanant al PP que no "contamini" més la investigació sobre els atemptats de l'11-M com una "foto de la vergonya" que pretenia "fer callar i emmordassar l'oposició". Una estratègia que, en l'opinió d'Acebes, està "condemnada al fracàs".

Per Acebes, però, "qui de veritat s'està aïllant cada dia més és Zapatero: s'aïlla de la societat, dels nostres socis europeus que cada dia li recriminen el desastre que duu a terme a Espanya i del conjunt dels espanyols".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut