Barcelona

Acebes promet un pla d'inversions per a Catalunya enfront del "nyap" de Zapatero

El secretari general del PP, Ángel Acebes, ha anunciat que el programa electoral del partit tindrà un pla integral d'infraestructures per a Catalunya per al període 2008-2014. Aquest pla detallarà totes les necessitats de Catalunya en aquesta matèria com a antídot al "nyap" realitzat pel govern de José Luis Rodríguez Zapatero amb el servei de Rodalies. Juntament amb el president del PP català, Daniel Sirera, Acebes ha concretat alguns aspectes d'aquest pla que s'ha "començat a elaborar", i també altres temes relacionats amb l'economia.

Actualitzat

Després de reunir-se amb el Comitè de Campanya de Catalunya, Acebes ha explicat que ja han començat "un catàleg de necessitats en diversos àmbits", com carreteres, corredors ferroviaris, gestió d'aeroports i protecció del patrimoni històric i artístic, entre d'altres aspectes. "Veurem tot el que es necessita", ha dit Acebes, que ha explicat també que després elaboraran aquest pla.

Acebes ha acusat Zapatero de "dilapidar la millor herència que mai havia tingut cap president en termes econòmics". El secretari general del PP ha insistit en el "fracàs" de la gestió en "infraestructures" i, en general, de "l'obra pública" del govern de José Luis Rodríguez Zapatero. Segons el mandatari popular, els ciutadans "segueixen abandonats a la seva sort", i ha destacat que s'ha viscut "un nyap" que es veurà, segons ell, en el ple d'aquest dimecres al Parlament.


Anar al contingut