En l'accident a l'AP-7 s'han vist involucrats 14 vehicles
En l'accident a l'AP-7 s'hi han vist involucrats 14 vehicles (@transit)

Un accident múltiple a l'AP-7 amb 14 vehicles ha causat cues quilomètriques al Penedès

No hi ha hagut ferits en la topada, que ha passat a Sant Sadurní d'Anoia

RedaccióActualitzat

Cua quilomètrica aquest dilluns al vespre a l'autopista AP-7 al Penedès a causa d'un accident múltiple. Trànsit ha informat que s'hi han vist implicats 14 vehicles i que ha passat a l'altura de Sant Sadurní d'Anoia en direcció cap a Barcelona

En aquest punt, durant un parell d'hores només hi ha hagut un carril obert al trànsit i, segons el Servei Català de Trànsit, s'hi han acumulat fins a 16 quilòmetres de retencions

Trànsit ha obert 40 quilòmetres de carril addicional a l'AP-7 sud que ha permès "drenar" la congestió. També ha recordat que la via alternativa és la C-32, tot i que és de peatge. 

Pots consultar l'estat del trànsit en aquest enllaç

L'accident ha passat al voltant de les 7 del vespre. Trànsit ha difós un vídeo en què es poden veure les retencions i, ja al final, els vehicles involucrats en el sinistre. 

Segons ha confirmat el SEM, l'accident s'ha saldat sense ferits. 

Fins al lloc de l'accident s'hi han desplaçat 4 dotacions dels bombers. 
 

Una mica més de trànsit que l'any passat, però menys retencions

L'accident ha passat la tarda d'aquest dilluns, un dia festiu a Barcelona i, per tant, amb previsió d'important volum de trànsit de tornada cap a l'àrea metropolitana. 

Justament, a la mateixa autopista AP-7 s'han registrat a mitja tarda fins a 7 quilòmetres de cua a l'Ametlla de Mar també en sentit nord, a causa d'un altre accident. 

Segons el Servei Català de Trànsit, fins a les 20 hores d'aquest dilluns han tornat a l'àrea de Barcelona 210.000 vehicles, un 1,3% més que el 2021. 

Trànsit ha informat que l'AP-7 ha registrat la meitat de retencions que l'any passat. Si es compara el conjunt de la xarxa viària, fins a les 20 hores el 2021 s'hi van acumular 117 quilòmetres de cua, mentre que aquest 2022 han estat 39 quilòmetres, un 68% menys

 

ARXIVAT A:
TrànsitMobilitat
Anar al contingut