Els Bombers en plenes tasques d'extinció del camió incendiat a l'AP-7 (Foto: Bombers)
Els Bombers en plenes tasques d'extinció del camió incendiat a l'AP-7 (Foto: Bombers)

Un camió accidentat i incendiat provoca retencions a l'AP-7 a Sant Sadurní d'Anoia

L'accident ha obligat a tallar la circulació totalment fins a les 6 del matí i parcialment més enllà de les 12, cosa que ha causat cues de fins a 10 quilòmetres. Els Bombers no han pogut extingir el foc fins a les 10

RedaccióActualitzat

A les cinc de la matinada d'aquest dimarts un camió carregat de taronges s'ha accidentat a l'AP-7 a l'alçada de Sant Sadurní d'Anoia, a l'Alt Penedès. Com a conseqüència de l'accident el camió ha bolcat i s'ha incendiat. Cinc dotacions de bombers han participat en les tasques d'extinció.

El camió circulava en sentit Tarragona, però l'accident i l'incendi posterior han obligat a tallar l'autopista en tots dos sentits de la marxa. Això ha obligat a desviar el trànsit per fora de l'AP-7:

 


 

Cap a les 6 del matí, un cop controlat l'incendi, s'ha pogut obrir un carril en cada sentit perquè es pogués restablir el trànsit i els vehicles poguessin circular:

 


Tot i això i a mida que es feia de dia i anava augmentant el trànsit, s'han format importants retencions que han arribat als 10 quilòmetres en sentit nord i a 3 quilòmetres en sentit sud. A les vuit del matí encara només hi havia un carril de circulació obert per cada sentit, sobretot a causa de les tasques de retirada del camió accidentat.

A dos quarts de nou s'han obert al trànsit tots els carrils en sentit nord, mentre en sentit sud encara només hi havia un sol carril obert:

 

 

Els bombers no han pogut extingir del tot l'incendi fins poc abans de les 10 del matí:

 

 

Tot i això a dos quarts d'onze continuava havent-hi llargues cues, sobretot en sentit sud, i dues hores després encara hi havia un carril tallat en cada direcció, i també retencions:

 





 

 

Anar al contingut