Centenars de persones s'apleguen a les presons per donar suport als presos
Sortida de Carme Forcadell de la presó de Mas Enric (ACN)

Centenars de persones s'apleguen a les presons per donar suport als presos

S'han viscut moments de tensió entre mossos i manifestants

RedaccióActualitzat

Centenars de persones s'han aplegat a les 3 presons on hi havia els líders independentistes per mostrar el seu suport abans del trasllat. Hi ha hagut alguns incidents i moments de tensió entre els Mossos i els manifestants. 

Diverses persones s'han aplegat a les portes de les presons, convocats per l'ANC, per acomiadar els presos en la seva sortida cap a Madrid.
 

 

Lledoners

A la presó de Lledoners hi eren 7 dels 9 empresonats: Oriol Junqueras, Raül Romeva, Jordi Turull, Josep Rull, Joaquim Forn, Jordi Cuixart i Jordi Sànchez. Aquest matí, juntament amb Bassa i Forcadell, aniran cap a Brians 2, des d'on sortiran cap a Madrid per al judici del procés.

 

Notícia relacionada: Els 9 presos ja han sortit cap a Brians 2, des d'on se'ls traslladarà a Madrid

 

L'accés a la presó de Lledoners ha sigut complicat des de les 5 de la matinada. La C-55, a prop de l'accés a la presó de Sant Joan de Vilatorrada, ha estat tallada en tots dos sentits de la marxa prop d'una hora, perquè algú hi ha vessat oli i material inflamable.  

Els bombers han netejat la zona.

 

A la sortida alguns manifestants han picat a les furgonetes i hi han penjat estelades. Els Mossos han apartat als que han intentat barrar el pas del comboi.

Sortida dels presos de Lledoners (ACN)

 

Sortida dels presos de Lledoners

 

Puig de les Basses

A la presó de Puig de les Basses, de Figueres, una cinquantena de persones han tallat amb pneumàtics l'accés:

 

Mas Enric

A la presó de Mas Enric, al Catllar, centenars de persones s'hi han aplegat per donar suport a Carme Forcadell. 

Segons la versió dels mossos, agents de la Brimo han retirat la gent que estava asseguda a la carretera i els han estirat per fer-los fora i en un moment un home gran s'ha entrebancat i ha caigut i per prevenció s'ha avisat a una ambulància i se l'ha endut a l'hospital.

ARXIVAT A:
Judici procésDolors BassaCarme ForcadellJosep RullJordi TurullJoaquim FornOriol JunquerasRaül RomevaJordi SànchezJordi Cuixart
Anar al contingut