Pla mig de les obres que ha realitzat Bassols Energia al centre d'Olot i que han acabat aquest dijous 25 de gener de 2018. (Vertical)
Pla mig de les obres que ha realitzat Bassols Energia al centre d'Olot i que han acabat aquest dijous 25 de gener de 2018. (Vertical)

Acaben els treballs de millora d'una línia d'alta tensió al centre d'Olot

Actualitzat

ACN Olot.-La companyia gironina Bassols Energia ha acabat els treballs de millora d'una línia d'alta tensió al centre d'Olot. En concret, les obres s'han realitzat a la xarxa subterrània dels carrers Pare Roca i Xavier Bolós, i han consistit en substituir 225 metres d'antic cablejat amb aïllament d'oli, instal·lat fa 30 anys, per un de nou amb aïllament sec. La inversió que ha fet l'empresa en remodelar tot el sistema s'ha enfilat fins els 45.000 euros. D'aquesta manera es busca donar un servei més eficient als prop de 3.000 abonats i reduir el nombre d'avaries que sorgeixen. A diferència de fa uns anys, actualment els cables s'instal·len en tubs corrugats, que facilita també els treballs de substitució del material en cas que sigui necessari. D'aquesta manera es guanya en eficiència i seguretat quan hi ha alguna incidència.

La línia dels carrers Pare Roca i Xavier Bolós de la capital de la Garrotxa forma part d'un dels anells d'alta tensió que alimenta els diferents centres de transformació que Bassols Energia té instal·lats a la ciutat d'Olot, i que permeten donar subministrament als clients. En concret, en aquest anell hi ha connectats 17 centres de transformació, a través dels quals es dona subministrament a 3.000 clients.

Anar al contingut