Acaba sense acord la reunió entre els sindicats del personal de terra i Iberia
La reunió entre direcció d'Iberia i sindicats del personal de terra, aquest dimarts a la seu de Treball
Barcelona

Acaba sense acord la reunió entre els sindicats del personal de terra i Iberia

Els treballadors mantenen les quatre jornades de vaga per als dies 24, 25, 30 i 31 d'agost

Actualitzat

La reunió de mediació entre el personal de terra d'Iberia i els representants de l'empresa a la seu de Treball ha acabat sense acord. Es mantenen, per tant, les quatre jornades de vaga convocades per a aquest cap de setmana, 24 i 25 d'agost, i també per al 30 i 31 d'agost.

El portaveu d'UGT al comitè d'empresa d'Iberia, Omar Minguillón, ha lamentat la posició "no dialogant i severa" de l'empresa i ha denunciat que l'aeroport de Barcelona "està abandonat per la companyia".

El comitè assegura que Iberia al·lega que les seves demandes no es poden negociar a Barcelona, sinó que "s'han de complir a la centralitat de l'Estat":

"L'aeroport necessita els treballadors a Barcelona i amb dades aquí, no a Madrid discutint amb la resta de l'Estat"

Les demandes del comitè són la falta de personal, la manca d'estabilitat de la plantilla, l'excés de càrrega de feina, l'abús de les hores extraordinàries d'obligat compliment i la reorganització de torns per conciliar la vida familiar i laboral.

El comitè de vaga ha anunciat que convocarà assemblees aquest dimecres i divendres per als diferents torns de treball per insistir a la plantilla de la importància de complir els serveis mínims, davant la petició d'alguns grups de treballadors de no complir-los perquè els consideren "abusius".

 

 

Els treballadors del personal de terra, que gestionen els equipatges de fins a 27 companyies al Prat, ja van fer una aturada dels dies 27 i 28 de juliol.

El departament de Treball ha convocat una nova mediació per aquest dijous.

ARXIVAT A:
Aeroports
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut