Barcelona

Acaba el Grec i comença el festival de música Mas i Mas

Un agost a Barcelona per no avorrir-se. Finalitza el Grec i arrenca la sisena edició del festival de música Mas i Mas de Barcelona. Del 6 al 31 d'agost, 52 grups com Miquel Gil, Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries, Sanjosex, Guillamino, Las Migas o Feliu Ventura actuaran al certamen. Una de les novetats més importants és que, per primer cop, el Mas i Mas incorpora el Teatre Grec de Montjuïc com un dels escenaris per als concerts, a més de la Pedrera, el Jamboree, els Tarantos i el Moog. La presentació del festival s'ha fet aquest dilluns.

Actualitzat

El portaveu del grup promotor de música en viu, Joan Mas, acariciava des de feia anys la idea d'incorporar el Teatre Grec al seu festival. I així ha estat.

El festival començarà el 6 d'agost amb dos concerts de gospel a càrrec del grup "Gospel Messengers" i "Esclat Gospel Singers i la cantant Big Mama".

Els dilluns la programació estarà dedicada bàsicament al jazz; els dimarts a les marching-bands, els dimecres a la música brasilera i al reggae, els dijous al pop-rock, els divendres a la rumba flamenca, els dissabtes a la música mediterrània i els diumenges als cantautors.

Entre els interprets destaquen els noms de Névoa, Miquel Gil, Quico el Célio, El Noi i el Mut de Ferreries, El Pont d'Arcalís, Madee, Sanjosex, Guillamino, Giulia Vall Group, La Banda del Surdo, Mazoni, Las Migas, Feliu Ventura o Ai, Ai, Ai, entre d'altres.

L'esdeveniment musical anirà acompanyat de la celebració als jardins del Grec del Puces Mix-Festival Cultura en Acció, una espècie de mercat en el qual es mostraran els dissenys de 35 creadors (4 o 5 al dia) i sessions de música a càrrec de discjòqueis.

 

Anar al contingut