Absolts els dos treballadors d'ambulància acusats d'abusar sexualment d'una pacient

Absolts els dos treballadors d'ambulància acusats d'abusar sexualment d'una pacient
Barcelona

Absolts els dos treballadors d'ambulància acusats d'abusar sexualment d'una pacient

Redacció Actualitzat
TEMA:
Judicial

Els dos treballadors d'ambulància jutjats a l'Audiència de Barcelona (ACN)

Els dos treballadors d'ambulància acusats d'abusar sexualment d'una dona que van recollir inconscient a Barcelona han quedat absolts. Segons l'Audiència de Barcelona, s'aprecien "dubtes raonables", "contradiccions" i "llacunes" en la versió de la presumpta víctima. 

El Tribunal, que reconeix la "persistència" de la dona en la denúncia, subratlla que va ocultar que havia pres cocaïna i alcohol amb un amic amb qui havia mantingut relacions sexuals hores abans, així com que van acabar barallant-se.

La dona va denunciar els dos treballadors d'ambulància per un delicte d'abús sexual l'agost del 2014, quan els dos empleats la van pujar al vehicle, a instàncies dels Mossos, perquè estava inconscient al carrer. Un cop a l'ambulància, la denunciant va recuperar la consciència i va demanar que la deixessin sortir. 
 

 

Segons la denúncia, va estar retinguda 14 minuts al vehicle, un fet corroborat pel GPS, i va ser llavors quan els dos acusats van abusar sexualment d'ella. El tribunal assegura que no hi ha cap prova que ho corrobori, com constatacions "físiques o biològiques", i que, per tant, no s'ha pogut demostrar.

A més, sosté que segons la versió de la dona, van estar-se deu minuts discutint amb els treballadors fins que va signar la renúncia voluntària al servei, i que llavors, segons remarca la sentència, "restarien únicament quatre minuts en els quals el conductor acusat possiblement va baixar i es va traslladar a la part posterior, va moure i ubicar la perjudicada, tal com ella mateixa va referir, cap a la part baixa de la llitera, i va iniciar els actes de naturalesa sexual, lapse temporal que és escàs i incompatible per a l'execució de l'esmentada operativa".

La sala reconeix que la seva tasca ha estat "especialment àrdua i complexa" ja que només comptava amb les dues versions contradictòries, la dels acusats i la de la presumpta víctima. El fiscal i l'acusació particular van sol·licitar set anys de presó.

ARXIVAT A:
Judicial