L'home treballava a l'empresa de neteja GCT Plus Faciliy Services (Google Street View)

Absolt l'encarregat de la neteja d'un escorxador de Vic acusat d'assetjament sexual

El jutge considera que els fets pels quals li demanaven més de cinc anys de presó no estan provats

Absolt l'encarregat de la neteja d'un escorxador de Vic acusat d'assetjament sexual a dues treballadores del torn de nit.

El jutge ha considerat que no estan provats els fets denunciats per les dues dones, que es remunten al 2016, quan l'acusat s'hauria aprofitat de la seva situació de superioritat laboral i les hauria amenaçat de fer-les fora si no mantenien relacions sexuals amb ell.

L'acusació particular demanava 5 anys i 2 mesos de presó per a l'home, mentre que la Fiscalia rebaixava la petició a una multa de 7.200 euros.

El cas contra l'encarregat de la neteja de l'escorxador partia de la denúncia de dues dones que asseguraven haver estat víctimes de tota mena de comentaris vexatoris i de caràcter sexual aprofitant que tenia un càrrec de responsabilitat.

També denunciaven que feia molts anys que ho patien en silenci, fins i tot amenaces, i que no s'havien atrevit a fer-ho públic per por.

El setembre del 2020, un grup de dones, amb el suport del sindicat COS, van denunciar públicament el cas en una plaça de Vic. Dues treballadores van portar-ho als jutjats, si bé asseguraven que hi havia altres víctimes.

Arran de la denúncia, l'empresa de neteja GCT Plus Faciliy Services va acomiadar l'home uns dies més tard.

ARXIVAT A:
JudicialAgressió sexualDrets laborals
Anar al contingut