Els tres processats, durant el judici. (Foto: ACN)
El jutge ha absolt els tres processats de tots els càrrecs. (Foto: ACN)
Girona

Absolen tres acusats de portar dones russes i ucraïneses i obligar-les a prostituir-se

L'Audiència de Girona ha absolt un agent de la Guàrdia Civil, la seva dona i un altre acusat d'introduir a Espanya dones russes i ucraïneses i obligar-les a prostituir-se. El jutge ha pres aquesta decisió després de considerar nul·les les escoltes telefòniques en què es va basar la investigació i els arguments de la fiscalia, que demanava per als acusats quatre anys de presó.

Actualitzat
El magistrat considera que les escoltes telefòniques no estaven justificades i que els escorcolls domiciliaris i altres actuacions que se'n van derivar, per tant, tampoc no són vàlids.

Sense aquestes proves, el jutge creu que no s'ha pogut demostrar que els tres acusats -un agent de la Guàrdia Civil, la seva dona i un altre acusat- són culpables. Per això, els ha absolt de tots els càrrecs.

En la resolució, el jutge tampoc dóna rellevància als testimonis i les dades aportades per dues suposades víctimes. Diu que no es va donar la seva identitat real al jutge d'instrucció i que no se 'ha pogut comprovar l'existència ni les acusacions.
Anar al contingut