Abscal i Casado, de costat a l'escenari de la manifestació per la unitat d'Espanya
Abscal i Casado, de costat a l'escenari de la manifestació per la unitat d'Espanya

Abascal, Casado i Rivera, una foto de família incòmoda que han intentat evitar

Felip GordilloActualitzat

El Partit Popular, Ciutadans i Vox donaven suport i van fer crides a la mobilització a la manifestació per la unitat d'Espanya a Madrid. Els tres líders de la dreta espanyola han tingut una presència destacada en l'acte, però han evitat una imatge de comunió que ha estat present en tot moment en l'ambient.

Santiago Abascal, Albert Rivera i Pablo Casado han arribat per separat a la manifestació, han fet declaracions per separat i s'han situat allunyats els uns dels altres a la primera fila de la concentració, a la plaça Colón. No han pogut evitar, però, la fotografia de família. El periodista Albert Castillón, un dels tres que llegia el manifest de la marxa, ha demanat als tres partits que pugessin a l'escenari, i, finalment, s'ha pogut veure una imatge que fins ara no s'havia donat: Abascal, Rivera i Casado, els tres líders de la dreta espanyola -del centre a l'extrema dreta-, junts en una sola imatge.

 

 

Una imatge que,segons sembla, Casado i Rivera s'han esforçat per evitar. Els vídeos del moment mostren com el president del PP evita una salutació amb el líder de Vox, que se situa al seu costat, només per uns breus instants. Membres del PP ocupen l'espai entre els dos polítics amb habilitat. Primer és el líder d'UPyD, Cristiano Brown, però després s'hi afegeix Javier Maroto, vicesecretari d'Organització del PP.

A l'altra punta, Albert Rivera, també envoltat de la cúpula de Ciutadans. Qui no hi és és el candidat a l'alcaldia de Barcelona, Manuel Valls. Ell mateix ha reconegut que no volia sortir "al costat de Vox" i ha decidit no pujar a l'escenari.

Rivera i Casado sí que s'han saludat, més efusivament, en l'inici de la manifestació. El líder del PP ha buscat el president de Ciutadans i han posat junts per a les càmeres.

Albert Rivera no ha coincidit amb Abascal davant les càmeres, però sí que s'ha saludat amb el número dos de Vox, l'advocat que porta l'acusació particular del partit en el judici del procés, Javier Ortega Smith. El secretari general del partit d'extrema dreta ha vist el líder de Ciutadans i l'ha saludat breument entre un grup de gent.

ARXIVAT A:
PPCsVox
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut